måndag 28 maj 2012

Multarna, var är ni?

Fiskar multe på ett ställe där jag sett fisk tidigare i år. Men inte sett ett liv än förutom två näbbisar som simma förbi.


söndag 27 maj 2012

Resultat av helgens fiske

Blev tillslut en fjärde plats i tävlingen, man skulle ha så lång total längd på fem fiskar som möjligt och vi fick ihop 408cm, trean hade 410 och tvåan 412. Så det var riktigt tight, vinnarna hade 439cm, så dom var vi långt ifrån. Igår fick vi sju gäddor och idag bara två. En riktigt kul tävling! Haft en super helg med Anders, tack. Surt att missa andra platsen med fyra cm bara... Var riktigt fina priser BIOS hade sponsrat med.

/Niklas

lördag 26 maj 2012

I ledning just nu!

Leder just nu på 3 fiskar på 81, 69 och 93cm.
Gött mos!


Sjuk gös!

Det kom upp en gös på 10880gram  igår när dom testfiskade. Galet! På en jerkad salmo slider dessutom. Nu går starten om en timme. Sen kör vi!

fredag 25 maj 2012

Helgen

Imorgon kör jag i team med Anders "bios" Bengtsson på tajtlajns gäddfiske tävling i anten. Första gången jag "tävlar" så ska bli kul. Extra kul att även mindre fiskar kan bli avgörande. Tävlingen är över lördag och söndag så det är väl det fisket som hinns medbi helgen. Kanske blir några timmar multe på söndag. Stay tuned. Trevlig helg och skitfiske på er!

/Niklas

torsdag 24 maj 2012

Multe span!

Varit ute och spanat efter multe, såg två ensamma fiskar på två olika ställen. Så dom är på gång! =)

onsdag 23 maj 2012

Välkommen till min nya blogg!

Hallå där alla fisketokiga.
Ska försöka hålla igång en blogg med diverse fiskeinlägg och rapporter. Har tidigare i år haft ett riktigt grymt abborrfiske med toppfiskar på 1980gram till mig och 1830gram till pappa.

1,98kg
1,83kg
Har efter vårfisket efter abborre blivit lite blandat fiske utan några toppfiskar. Senaste turen med båten som vi har i Gullmarsfjorden gav ett regg på blågylta till farsan på 560gram. Turen gav även fin Berggylta upp till 1,2kg, en Paddtorsk som i vanlig ordning var liten. Och en mängd mindre gyltor, sandskäddor, m.m. Ingen tur med dom söta grodynglen, var själv 3 gram ifrån regg vintern 2010. Jaja kan inte ha flyt med allt. =) Ser fram emot en fiskrik sommar och hoppas på spännande fångster.



0,56kg